Zangersheide

Vi hade 3 hästar i år som fick tävla nere i Belgien, Sebbe red fantastiska Cue ChAnna och Satu hade fina Lady Bump och framtidslöftet Gurra Hop. Även Jyri som tränar med oss hade med sig ner två 5 åringar, så alla hästarna åkte tillsammans och resan skulle bli trevlig!

Alla hästarna reste väl, även om Satus 6 åringar är väldigt orutinerade, så var dom pigga och fräscha redan i besiktningen! Nästan för pigga..

Sebbe började med Trollet i första kvalet suveränt, en dubbel nolla och 10 plats i en stor 140 klass. Andra dagen  föll tyvärr två bommar, så final chansen var borta. I B- finalen red Sebbe snabbt och en oturlig nerslag i slutet av banan gav ingen top placering. Nu ska Trollet tävla i Breeders och sen matchas vidare mot större uppgifter nästa år - roligt och spännande!!

Gurra,som är väldigt grön, var mest med att få rutin och se sånahär tävlingar, var väldigt spänd inne på banan första dagen, andra dagen hoppade hon mera som hon brukar och gjorde fina språng. En riktig kvalitetshäst kommer hon att bli med tiden och rutinen!!

Bump gjorde en super bra tävling, 1 tidsfel första dagen, felfri och placerad andra dagen,men tyvärr räckte det inte till en finalbiljett bland dessa nästan 300 starter. Hon visade igen vilka kvaliteter hon har!!

 

Vi är så glada för alla dessa hästar och tackar teamet bakom oss samt våra underbara hästägare!! Och grattis på er!!

Filmer finns på våran kanal i youtube!

25 sep 2013