We are still alive!

Överraskande - så här lång paus har det nog aldrig varit här inne, pinsamt ju! Mycket har hänt sen sist, kommer inte gå in på alla möjliga tävlingar vi har gjort utan drar en summasummarum av säsongen, nu är den ju slut sen Åstorp. 

/kartsafin.jpg What a nice show in Ratsastuskeskus Aino! Cartouche pictured here

Unghästarna har utvecklats fint under säsongen, många felfria fina rundor har dom hoppat. Zlatan bytte ryttare till Sebbe och avslutade sin säsong med 2/2 felfria rundor i 120cm klasser i Åstorp! Carol hann debutera 125 felfritt och gå sen ner igen i klasserna och känns väldigt fin inför 6 års säsongen. Bossebus har behövt tid, hoppningen har alltid funnits där, men inte alltid focuseringen - han avslutade sitt år med flera stadiga rundor. 4 åringarna (som kanske inte ens har skrivits här innan..?) gjorde två tävlingar utomhus och två inomhus - vilka stjärnorkiss! Dom har alla vuxit lite i perioder, varit valpiga så dom har fått och får den tiden dom behöver. Så otroligt kloka och snälla att ha med sig hela gänget! Enda unghästen Sebbe har tävlat är fam Bodins fina Ninja, hon är 5 år och haft föl, så hon har åkt på samma tävlingar med 4 åringarna och gjort väldigt fina rundor! Glöm inte att kika på hästar/horses sidan om du vill veta mera om någon häst! Här nedan några av småstjärnornas rundor:

Kalven hann åka till Lanaken och unghäst VM i Zangersheide, där hon köptes engång i tiden. Felfri och placerad dag ett, två ner i andra kvalet och avslutade sin vistelse med en felfri runda i B finalen, dom två första dagarna var riktigt tuffa och stora banor, största hon sett någonsin - även om hon hade debuterat 135cm med en liten touch på Stensäters fina tävlingar innan. Med oss hem från auktionen följde även systerdotter till Kalven, snygga Candy, som har Comilfo Plus Z som pappa! Kul hade vi (som vanligt) med gänget - stort tack till Er!

/kalvenz2018.jpg Calvady Z and 5 out of the 7 owners

Hmm, vad annat har hänt.. Dotty debuterade 145cm i Henriksdal, stor och tuff bana som resulterade i 1 tidsfel, hon följde med oss även till Finland 2* inomhus tävling var hon hoppade dom största hinderna (160cm), 5 rundor, i Masters klassen lätt som plätt och felfritt, Satu valde att avstå sista rundan - Dotty skulle även hoppa GP:n dagen efter. Hon gjorde även det kanon och placerade sig på en 11. plats. Nu är hon såld och ska ge sin nya ryttare mycket glädje!

Sebbe gjorde en riktigt bra comeback på som större höjderna med Gurra, dom hoppade sig till en 3. plats i Finland 2* GP samt vann 150cm GP:n på Flyinges ELIT tävlingar! Hatten av att rida med ett öga på dessa höjder!

/gurrafinimg_8013.jpg Sebbe & Gurra Hop were public favorites in Finland

Sebbe har även tävlat med Chilli med vinster och placeringar typ i varje tävling dom har startat, bla annat hade dom snabbaste tiden i omhoppningen i Finland på mellan rundan. Även Kartsa med Satu har samlat på sig fina placeringar på varje tävling, bla en 3. plats i Finland 2* final. 

/chilifinimg_7598.jpg Chill Out flying in Finland!

Grodan har inte gjort någon besviken, hon gick youngster touren i Finland - vann dag ett, 11. placering dag två och avslutade på en andra plats i finalen. Hon har fått hoppa lite lägre klasser en tid efter Falsterbo för att bygga styrka samt förtroende och har flera placeringar i dom klasserna. Hon avslutade sitt år med att hoppa felfritt i 140cm i Åstorp på en mycket tuff bana! 

/grodanfinimg_6661.jpg Gydine on one of her lap of honours

Nellan is back in business, hon hoppar jätte fint och avslutade med 2/2 placeringar i Åstorp, Satu längtar redan efter nästa året med skimmlarnalaughing

Annars rullar det på som vanligt, Satu har hoppat in Häglinge Nygårds fina Beaty da Carma efter Heartbeat - Irco Mena, unghästarna har en lugnare period och snart är det redan Jul och Nytt år med nya tävlingar att se emot! Kanske glömde vi någon viktig uppdatering här och nu - men om ni följer oss på Instagram / Youtube / Facebook, hänger ni nog med rätt så bra med det som händer på gården!

19 dec 2018