Uppdatering

Oslo och Helsinki var inga höjdare tävlingar resultatmässigt, Stina var fin i Helsinkis 160 GP , 4 fel och 14 plats, och bara 7 åriga Meadow Cream hoppade till en fin 5. plats i en 140 klass. 

Satu och Sebbe har haft äran och utbilda fina Lad och Ripa det senaste året, dom kom till Sverige som otävlade 4 åringar och har utvecklats enormt under det gångna året, Ripa har bla en 11. plats med Sebbe i Falsterbo och Lad har hoppat kanon fint i 5 åringars 120 klasser både inne och ute. Snart är det dags att önska dom fina hästarna lycka till i deras nya liv i Schweiz i Guerdats stall. Sorgligt nog hittar även Kajsa sitt nya hem i Schweiz. Sebbe har utbildat och tävlat Kajsa sen hon var 4 år och tagit upp denna fina hästen till den nivån hon är idag.

Kajsa och Sebbe har tillsammans tex deltagit i unghäst VM både 2010 och 2011 , vunnit internationella klasser, blivit placerade i CSI-W 5* , vunnit många öppna 130 och 140 klasser i Sverige.

Två fina 3 åriga ston skall komma in under november månad , en efter Calato - Carpaccio och den andra efter Cancara - Lord. Båda är inridna och till salu, så om ni är på jakt efter fina lovande unghästar till ett bra pris, då är det bara att ringa! 

Nästa tävligar blir Helsingborg två helger i rad, sen är Satu i Finland med ponnysarna, sen bär det av till Flyinge. 

 

25 okt 2012