Traditionella Julahoppningar hos Åsbo Ponnyklubb

På lördag hoppade 4 åringarna i deras sista tävling för året, alla skötte sig väldigt fint även om banan var pyntad med massa julsaker! Det fanns julgran, snögubbe och julpaket, men ingen av våra duktiga små stjärnor brydde sig om det.

Blanca I.M (Cancara-Lord,kommer ur samma holstein sto stam som Cardento) var felfri i båda sina klasser, ska bli väldigt roligt nästa år när hinderna är större för denna lite kaxiga damen ;)

 

Donna,som har redan hunnit få ett föl, hoppade fint och avspänt med 4 fel i båda sina klasser, nu skall hon träna styrka och kondition under vintern, för hoppningen finns där!!

Kosnan hoppade en runda felfritt och i andra klassen var hon tröttare av alla träningar och tävlingar som hon gjort på sistone, lite vila och paus passar väldigt bra i hennes program just nu.

Duktiga Dåre imponerade stort i andra klassen,visade stor kapasitet och försiktighet!! Även för honom väntar vintervila, för att komma sen igen pigg och glad och se större utmaningar nästa år! Riktigt roligt för familjen Strand att föda upp en så här fin häst till :)

På söndag var det kallt och blåsigt i Åsbo. 5 åriga Denzel hoppade en felfri runda i 110 klassen och hade 4 fel i 120 klassen, dock hoppade han bättre när hinderna var större. Roligt för ägarna som kommit en lång väg för att titta på honom!! Det var bara två felfria unghästar i 120 klassen, banorna på söndag var så där roliga att rida...

 

I 120 klassen för äldre hästar placerade sig Cassis på en andra plats efter en mycket bra runda!

 

I dagens huvudklass 125cm var Hank och Sebbe 3a,bra avslutning för hennes tävlingår :) och även Carmen var placerad, hon skulle bara ut och få en runda i kroppen innan Helsingborgs tävlingar.

 

Zauberin avslutade vår helg med en fin felfri runda i avd B, hon kan hoppa hon!!

 

4 dec 2013