Tingsryd

Tingsryd hade ordnat regionella / nationella tävlingar på gräsbanan i mitten på travbanan. Vi hade med oss många olika hästar under helgen och alla gjorde bra resultat! Bla var Chikadee felfri i alla sina starter och är därmed kvalad till Falsterbo, likasom Tiburon, Gurra Hop och Zauberin.

Lady Bump, Queen Hattan, Nova och Catz hoppade också felfritt och väl i sina klasser. Quite Magic hade lärt sig en hel massa i Drammen, mognat mycket och hade två placeringar i sina två starter, tvåa i lördagens 130 och 5. i söndagens 140 klass. 

Qiva hoppade fint, även om hon inte gillade det något hala underlaget på söndag, var placerad i både 130 och 140 klassen och kändes riktigt bra! 

Jyri och Angelica hoppade en fin 130 klass och var placerade på en 4. plats på söndagen, i samma klass var Satu 3a med Trippel C , efter en lugn och avspänd runda!

Kristianstads Ridklubb hade en bra helg, i huvudklasserna red klubbens medlemmar i 140 klassen till 3a,4a,5a och 6a och 140 klassen hittar vi KRK:s ryttare från 3a, 4a och 5. platsen!!

På lördag kvällen hade TIRK ordnat ett ponnytravlopp till fredagens och lördagens vinnare, så både Satu och Jyri fick lov att köra loppet! Satus lott föll till en 5 årig valack kallad Kotte, och Jyri fick en riktig gentleman, en 24 år gammal ponny kallad för Blixten. Jyri och Blixten vann över alla och Satu med Kotte kom på en andra plats. Det var roligt och annorlunda att sitta på vagnen efter ponnysarna :)

 

3 jun 2013