Sydslätten 23.9

12 hästar , 2 lastbilar och personbilen åkte till Sydslätten 05.30 på morgonen , tävlingarna skulle börja klockan 8 pga så många starter under dagen. Unghästarna började med två 120 klasser och en 130, Lady Bump , Queen Hattan , Lacrima och Gurra Hop hoppade felfritt.

I 120 hoppningen för äldre hästar var Henke och Sebbe placerade, Angelica och Sebbe hade vunnit om dom hade haft lite tur på sin sida i omhoppningen, nästsista bommen ramlade. Cassis hade likadant ett ner i fas två.

130 hoppningen med 85 startande, vann Sebbe och 7 åriga Meadow Cream med en fantastisk tid som inte gick att slå, Satu och härliga Fedra försökte, men var ändå nästan två sekunder långsammare (!!) och slutade på en fin andra plats. Henke hoppade felfritt även denna klassen och slutade precis utanför placering. 

Huvudklassen gick över en 140 bana med två faser, Sebbe ledde med Qiva tills Satu och Elli kom till mål med en hundradel snabbare.. Även fina söta Kalle hade fått äran att komma ut på tävlingsbanan och tackade för förtroendet och hoppade en dubbel nolla med Satu i sadeln och slutade på en femte plats. 

Bra dag på jobbet för team Finland !!

23 sep 2012