Uppdatering

Många mindre tävlingar direkt efter Danmark vistelsen!

Hästarna har hoppat fint i alla tävlingar, i Snapphanarna vann Sebbe och Hank en 120 klass och Cassis var tvåa i samma klass. Sebbe vann även 130 klassen med Brionne och var felfri med 6 åriga Catz. Även 5 åriga Nova var felfri i 120 klassen och hoppade super bra. Lydia var också med och var felfri i sin klass. 

På ondag var det daxs för Dagstorps trevliga kvällshoppningar för unghästarna, denna gången med följde med Gurra som hoppade 120 och 130 samt Nova som gick 120 klassen, båda dessa fina lovande unghästar var felfria i sina starter och är därmed också kvalade till Breeders som går senare i höst i Flyinge. 

Vinslövs trevliga nationella tävlingar missade vi på fredag pga en av våra hästägares födelsedag firande, men på söndag var vi på plats. Väldigt synd att det var så lite starter i år i Vinslöv, väldigt bra tävlingsplats med bra banbyggnad och organisation! 

Hank och Sebbe fortsatte sina fina rundor och blev 2a i 120 klassen, i samma klass hoppade Carmenzäta och Satu till en 6. plats. 130 klassen vann alltid snabba Chilli som var också allra snabbaste i 135 klassen,men med ett litet pet i fas två. Det räckte dock till en 4. plats, lilla systern Trollet och Sebbe blev tvåa! Även Catz fortsatte visa en bra form och var felfri i 130 klassen och är därmed också kvalad till Breeders!

Tisdag kväll åkte vi till Flyinge med dom fina 4 åringar som vi har i stallet och alla skötte sig fint och hoppade väl inne på banan - ska bli väldigt roligt med dessa nästa år när dom blir 5 år och får börja tävla lite mera på allvar!

Nu till helgen bär det av till Finland med Stina, Qiva och Kalle, dom ska hoppa på den arenan var olympiska spelen hölls för 61 år sedan, lördag en kval klass och förhoppningsvis på söndag en GP var vinnaren vinner en bil! 

Veckan därpå är det unghäst VM nere i Zangersheide vart vi har hela 3 stycken hästar, CueChAnna, Gurra Hop och Lady Bump! 

Vi kan även rekommendera våra "nya" samarbetspartners , Sebbe har ju flera år blivit sponsrad av CWD - och nu är även Satu det!! CWD har en ny återförsäljare i Sverige, Annika - så om ni är intresserade av dessa produkter kontakta henne direkt +46 (0) 709 584061

Sebbe förnyade även sitt kontrakt med BackOnTrack.

11 sep 2013