Skyrup on Thursday afternoon

Sebbe åkte till Skyrup på torsdag eftermiddag med några hästar han tyckte skulle må bra av och komma ut så här tätt in på Älmhult. 

Full storm där ute! Hästarna skötte sig ändå fint, även om reklamen fladdrade i vinden och hindrena föll. Boris som inte varit ute så mycket gick rakt in i en 120cm klass och hade två små missar, nyttig erfahrenhet för honom! Elvis, som var lite ofukuserad pga blåsten gjorde en felfri runda i 120cm klassen och hade två sista ner i 130cm klassen - mycket att titta på på den stora fina banan och det räcker ju att man tappar focus en sekund, inget att var orolig över!

Dotty hoppade super fint i sitt livs andra 140cm klass! Dubbel nolla och första utanför placering, mycket focuserad och nogran även när det blåste som det gjorde. Nova var glad och hoppade riktigt fint igen, något stark i andra fasen som resulterade i ett nerslag, men det ser ut att dom är verkligen på rätt väg tillsammans! 

På kvällen blev det dock så att Nova flyttade (blev då lite onödig start i Skyrup) och detta blev Sebbes och Novas sista start tillsammans - lycka till i ditt nya hem! 

Nu ser vi framemot helgens elit Allsvenskan på Vellinges fina gräsbana, sen bär det av till Drammen och första nations cup för året! 

/dottanhemrtt.jpg Beautiful Darthina, she is 9 yr and has one foal,now doing good in 140cm!

5 maj 2017