Sebbe i Laholm och Satu i Finland

Satu spenderade helgen från fredag till söndag i finska Ypäjä och tränade ponnylandslaget, många duktiga ekipage och framför allt riktigt roligt att se att alla som deltog på kursen har utvecklat sin ponny och sin ridning sen början av året! Så skönt med ambitiösa elever,som vill bli bättre!! Lycka till till Drammen för dom som ska dit :)

 

Sebbe tävlade i Laholm på lördag, Cici`s och Tomas hästar hoppade en 130 klass, alla med bra rundor med 4 fel. 6 åriga Denzel,som Satu vanligtvis tävlar, hoppade sitt livs andra 130 och gjorde en fin runda med 4 fel. Bra gjort från både hästen och Sebbe, som inte har ridit honom speciellt många gånger innan!  

Spartan var riktigt fin i sina två klasser, dubbel nolla och placerad i 130cm och även 6 placerad i 140 klassen, som var helgens huvudklass. Qiva, Elli och Kalle hoppade bara den klassen och gjorde bra resultat, Qiva slutade tvåa och Elli fyra! Kalle hade ett ner i grunden och blev åtta. En bra dag på jobbet så att säga med duktiga hästar, team och hästägare!

8 apr 2014