Perstorp

På lördag var vi i Perstorp med 4 åringarna, alla 4 stycken skötte sig riktigt fint, ingen av dom har tävlat många gånger innan och för Donna (La Carma Careful-Feliciano) var det första tävlingen i hennes liv. Hon var lite spänd i första klassen, men sen i andra kände hon sig trygg i ridhuset och hoppade en fin noll runda!! Donna har även hunnit få ett föl, så vi är jätte glada för hennes framsteg.

På denna videon är Donna på pay&jump hos Sofia och Royne på fina Magic Park Stables!

Sebbe red fina Dåre (Que Adore Corland-Almeto Z),som Sten har tävlingsdebuterat med, till en felfri runda i båda klasserna, bra grundjobb Sten har gjort :) 

Även Sebbes andra  4 åring, Philadelphia I.M (Cartier) var felfri i andra klassen, i första hade hon 4fel, klart gödkännt - Kosnas andra tävling! 

Satu hade 4fel med Blanca I.M (Cancara-Lord) i båda klasser, denna damen har vilja och humör, precis som en bra tävlingshäst ska ha,mellanåt vill hon för mycket och hamnar för nära hinderna. Tyvärr hade vi igen strul med videokameran så vissa rundor och hästar fastnade inte alls på video..

På söndag var det ett blandat gäng med hästar, Satu red 5 åriga Denzel, som hade sista hindret ner i 115 klassen, rättade sig till 120 klassen och var en av bara tre felfria i den klassen-kul!! Dock kom inte heller här hela banan med, kameran sa upp samarbetet mitt i rundan-synd!

Satu hade även 6 åriga Casiopeia i samma klasser som Denzel, och hon var felfri i båda, börjar visa riktigt fin hoppning och kvalite!!

Sebbe red Tonton da Carma i 115 klassen och han hoppade en fin felfri runda, en stor 5 åring, som behöver komma ut mycket och få rutin,men hoppning finns det i honom - ännu en fin da Carma häst!!

Hank hade en bra tid,men första hindret ner, Henke hoppade fint och kom på en tredje plats. Det var tur med vädret denna helgen, en stor framridningsbana utomhus och ett minilitet inne,hade inte varit kul och värma upp ute om det hade ösregnat-som tur gjorde det inte!

Nästa helg har vi tävlingsfritt,skönt!! Sen väntar det Åsbos traditionella julahoppningar på lördag till 4 åringar och på söndag till dom äldre. Helgen där på är det Helsingborgs ELIT tävlingar, möte i Finland,ponnylandslagsträning och två stora internationella tävlingar avslutar vårt tävlingsår.

 

 

18 nov 2013