Östra Göinge with 4 yrs old

Förra söndagen åkte vi till Knislinge, trevligt ridhus med bra underlag och hinder. Soligt och varmt var det också, så gjorde inget att framhoppningen var utomhus.

Bosse hoppade sin andra tävling i sitt liv och var felfri i både 95cm och 1m - en riktigt lovande unghäst som har glimten i ögat, men focuserar jätte fint inne på banan - även om han levde lite rövare ute på framhoppningen ;)

Castello hade sista hindret ner i 95cm klassen, mot ingången som badade i solen och tappade lite focus där. Rättade sig jätte bra till 1m och var inte i en bom! Han är just nu i växt fas, högre bak och behöver växa i sin kropp, men visar ändå stor försiktighet och kapasitet. 

Dumbo hade även han sista hindret ner i 95cm och fyra fel även i 1m klassen, där blev det alldeles för kort mellan två hinder för hans stora galopp och bommen föll. Han har hittat sin hoppning riktigt bra på sista tiden, ridbarheten har alltid funnits där och nu verkar han även veta var stora kroppen är!

Naisi hoppade bara en klass, 1m och var felfri, hon gör allt så enkelt och okomplicerat! 

Patu hade CB med sig till 110cm klassen , dubbelnolla och fjärde plats! En bra dag helt enkelt med dom duktiga små hästarna - här kommer lite filmer från tävlingen:

19 sep 2017