Odense CSIO 3*

Ingen laghoppning för våran del, Finland hade inte anmält att samla poäng i Odense, synd, bara tre lag från vår division var anmälda och dom gick inte ens till andra rundan, men fick poängen ändå.. Märkliga regler!!

Gentlemannen Kalle började tävlingarna fint med att bli andra placerad i lilla rundan! 18 år och såå himla fin - roligt och se!! Chilli hoppade fint, touchade ner sista hindret med bakbenen. Gurra var med igen,för att bli världsvan och tyckte stora screnen var fortfarande lite läskig första dagen ;) Elli gjorde en fin runda, 0+4 som resultat i mellan rundan.  

Trollet hade ett ner i GP kvalet, Stina hade två med bakbenen och kändes inte riktigt sig lik, förklaringen hittades direkt på måndag efter tävlingarna och nu är problemet löst - skönt!!

Andra dagen fortsatte Kalle lika fint, dubbelnolla och 4. placering, Chilli var snabb och hoppade väl med 0+4 som resultat och Gurra var mer avspänd, sista hindret ner.

Trollet fick bara hoppa en 135 hoppning som skolrunda och slutade med 1 tidsfel. Elli och Sebbe hade ngt fint på gång, lite väl snabb sväng resulterade i missförstånd och volt i 145 klassen. 

Tredje dagen var det final daxs i lilla- och mellanrundan, Kalle avslutade lysande och slutade tvåa i klassen!! Chilli och Gurra hade varsitt 4 fel i en rejäl 140 klass,alla hoppade bäst sista dagen!

Trollet hoppade en LR 150 klass,som var sista kvalet till GP:n, efter en super runda slutade Sebbe och hon på en fin 6. plats!! Extra kul, att både Susanne och Kent var på plats och fick se rundan!! Trollet var då kvalad till GP, men det var aldrig tanke på att hon skulle hoppa den, hon är ju fortfarande vara 8 år, och vi håller på och bygga upp henne mot toppen :)  

Jätte fina tävlingar i Odense, verkligen en lyft från "gamla" stället i Köpenhamn, hoppas vi nästa år kan rida där med laget - nära och bra ju ;)

 

20 maj 2014