Odense CSI

Vilken fin tävling det var i Odense! Ingen av oss har tävlat där innan och vi blev väldigt glada för den personliga inbjudan vi fick till JBK horse show.

Tävlingarna hölls i Odense kongress center, var fanns allting nära. Stor framhoppning och en helt annan framridningshall och en fin, men rätt så trång tävlingsarena.

Hästarna hoppada bra hela helgen;

Elli och Sebbe började fint med en 3. plats och hoppade även till en 3. plats i finalen!!

Trollet var en stjärna igen, placerad första dagen och i sitt livs första GP på lördag nolla och efter en lagom snabb nolla i omhoppningen slutade detta fantastiska paret, Sebbe & Trollet, på en fin femte plats!! Från detta ekipaget kommer ni att höra från i framtiden - i stora sammanhang!! :)

Trogna Kalle hoppade fint i sina klasser, 4fel första dagen, 0-4 andra dagen och en oturlig 4 fel i GP:n, dock har han hoppat fint, stora ute banor passar bättre denna herren,men vi är så glada ändå för denna 17 åriga mannens prestation och glädje han visar att få vara med!!

Stina började riktigt fint med att vara 2. i kvalet till GP:n, i själva GP klassen var det inte många felfria innan Satus start och efter en rivning på hinder nummer 6 ökade Satu tempot för att få en bra placering så då föll även sista hindret. Sånt som händer!

Chilli bättrade från dag till dag och i lördagens final kom hon första utanför placering i den stora 140 klassen.

Det var riktigt kul och träffa Laura och Nikke, länge sen sist!!  

 

 Bob var självklart med och myste med oss på kvällarna i lastbilen!

 

14 okt 2013