Meistä

Sebastian "Sebbe" Numminen syntyi Helsingissä 1976. Hän kasvoi hevosten ympäröimänä Kirkkonummella, jossa hänen vanhemmillaan oli ratsastuskoulu Evitskogissa. Sebbe aloitti kilpailemisen jo 9 vuotiaana ja on pitkään edustanut Suomea arvokilpailuissa ja kansainvälisellä tasolla. Ennen ulkomaille muuttoa, hän ehti mm. voittaa Suomen mestaruuden kolme kertaa hevosella Bengaal!

Sebbe oli töissä 6 vuotta Meredith ja Markus Beermaumin luona ja on osallistunut mm. Aachenin MM kisoihin ja EM kisoihin Italiassa 2005 sekä 2009 Englannissa. Hänellä on paljon GP tason sijoituksia ja voittoja eri hevosilla, paras World Cup sijoitus on Miss Speedin kanssa Lontoossa, missä ratsukko hyppäsi kolmanneksi.

 

Satu Liukkonen syntyi 1981 Vaasassa ja on myös kasvanut hevosten keskellä, hänen äidillään oli ratsastuskoulu kotipihassa. Jo poniaikoina Satulla oli paljon menestystä ponilla Araboy, mm. Suomen mestaruus 1995, henkilökohtainen hopea mitali Pohjoismaiden mestaruuksista 1996 ja EM edustus Englannista 1997, jossa ratsukko voitti pikku finaalin. Lukion jälkeen hän työskenteli oppisopimuksella ratsuttajaksi Anneli ja Magnus Lillkvistin luona kahden vuoden ajan. Tänä aikana Satu sai kilpailla paljon erilaisilla hevosilla sekä este- että kouluradoilla, parhaimpana saavutuksena hopeamitali Idoralla nuorten ratsastajien Suomen mestaruuksissa. Tämän erittäin opettavaisen ajan jälkeen Satu jatkoi omillaan Etelä-Suomessa, kouluttaen ja kilpaillen sekä koulu- että estehevosia. Satu voitti tänä aikana mm. Breeders Prizen hevosella Grixie ja laatuarvostelun hevosella Black Horse Scandica ja teki hyviä tuloksia kansallisissa luokissa.

Vuonna 2003 Satu muutti Ruotsiin ja työskenteli lähinnä nuorten hevosten ratsuttajana Royne Zettermanin luona vuoteen 2005. Sen jälkeen hän aloitti koulutus - ja kilpatallin ja on mm. esittänyt oripäivillä jalostukseen hyväksytyn oriin Flash Dancer I.M, kvaalannut useita eri ikäisiä (3-7v) hevosia Falsterbossa ja Breedersissä finaalin ja kilpaillut menestyksekkäästi kansallisella ja kansainvälisellä tasolla itsekoulutetuilla hevosilla.