Lund nationella

Under midsommar lördagen och på söndagen tävlade flera stallets hästar i Lund på deras traditionella tävlingar. Tyvärr var det inte så många starter, även om arrangören hade J. Holmberg som banbyggare och trevlig atmosfär. 

Sebbe och Zauberin gjorde en felfri runda i 130 klassen , hästen hoppade väldigt väl och säkert och nu ser vi framemot Falsterbo med denna fina hästen. Zauberin ( Lancer II - Contender, ägs av Nils Lundberg) är en 6 årig föl sto, så hon kommer att hoppa 5 års championatet.

Hank debuterade i en 130 klass och fick med sig två bommar på den långa banan, klart godkännt resultat!

Satu hade 5 åriga Tiburon ( Tornesch - Cortez, uppf. Agneta Tegner ägs av Gunilla Gunnarsson) felfri i en 120 klass och med 4 fel i 125 klassen. "Tage" har utvecklats mycket nu under våren och hoppar starkt och väl hela tiden.

6 åriga Gurra Hop ( Hip Hop - Little Boy ) är en väldigt lovande häst som är en nykomling i stallet. Hon var felfri i både 120 och 130 klassen och hoppade väldigt säkert i sina klasser. Gurra har precis blivit köpt av Iwona och Per och vi tror väldigt mycket på denna energiska damen!!

Lady Bump 6år ( Balou du Rouet - Azur, ägs av Gerd Nilsson ) fick prova sina vingar i avd A i 130 klassen, och övertygade igen med sin fina hoppning. 

Cassis hade näst sista hindret ner i 130 klassen, och hoppade verkligen jätte fint och väl. 

Cassis avkomma, 5 åriga Nova (e. Quidam de Revel) var felfri i 125 klassen, och Sebbe var riktigt nöjd med hans runda. 

Miisa och Bardot var på en fin 8. plats i 135 klassen och till en 9. plats hoppade Chill Out med Satu i sadeln.

Qiva hade 4 fel i den avslutande 14 klassen, en fin runda igen av henne.  

 

23 jun 2013