Kungsbacka

Vinnarna!

conny.jpg

 Långa dagar i Kungsbacka, alla hästarna hoppade väldigt bra, 7 åriga Trollet och Spartan gick rakt in i 140 klass och hoppade på lördag med varsitt nerslag och tidsfel, på söndag var båda två nolla, Spartan dock med ett tidsfel, men wow vilka språng han gör!

Conny hoppade 145 klassen på lördag som en warm up klass till söndagens GP, man skall alltid ha en tanke bakom vad man gör med och vilka klasser man satsar mot, inte försöka vinna varje klass man deltar i. Sebbes plan höll väl och dom vann Kopparbergs GP :n med att vara enda dubbelfelfria ekipage!! 

Hästmagasinet

Tidningen Ridsport

Tack till Sandra som gjorde en dropp in tjänst!!

Tack även till Lars och Liz Palmler som hjälpte till att fixa uppstallningen uppe i Kungsbacka och tack Lasse för bra tips i framhoppningen!

Duktiga Sara som fixar och tar så himla fint hand om hästarna!

saragroomar.jpg

Kungsbackas tävlingar var trevligt arrangerat, med super trevliga människor både i kafeterian och i sekretariatet, framridningen och framhoppningen var ok, underlaget inne på banan var fixat och bra att rida på. Lennart Lindelöv hade igen byggt bra utslagsgivande banor, som passade starfältet bra!

Nu ser vi framenot Scandinavium,var Sebbe ska tävla Conny och Kalle, och sen börjar utomhus säsongen även för oss i Drammen! Och däremellan ska vi ännu hinna tävla unghästarna inomhus i Åstorp för sista gången!

16 apr 2013