Kunder,Hässleholm,Eamon..

/lovehholm.jpg

Hektisk helg!

Unghästarna var och tävlade i Hässleholm både på lördag och söndag, 4 åriga Love samt Botswana hoppade bra i 1m klassen med var sitt 4 fel, Bossu rev sista hindret som var byggt mot utgången och då är det ju lätt att tappa lite focus när man tittar ut på dom andra hästarna. Belgaren gjorde även han en bra runda, med ett fel fram och ett bak, måste komma ihåg att dessa små stjärnorna har inte så mycket rutin och har jobbat mycket på sistone och dom är i början på sin karriär. Dom ska bara komma ut och lära sig att vara på tävlingar. Nu behöver dom inte tävla inomhus längre, utan vi väntar lite för att komma på utebanor.

 

5 åriga Dåre hoppade 110 klassen och fick första hindret ner ovh 5 åriga Donna fick två hinder med sig i mitten på banan, kändes att dom större hästarna inte riktigt gillade underlaget och kom inte riktigt upp från backen som dom brukar. En härlig påsk kaka fick vi även från Daisy, hon bakar så goda saker så allt är oftast slut innan vi har kört hem från tävlingarna! ;)

/kaka.jpg

På eftermiddagen och kvällen visades det olika hästar för kunderna från Finland, alla skötte sig bra och fungerade fint!

På söndag blev det en tidig morgon, tävlingarna började klockan 8 på morgonen. Donna kändes piggare och hoppade bra med 4 fel och Dåren hoppade bättre idag, även om han fick två bommar med sig i slutet. Banorna var kanske inte riktigt genom tänkta när det gäller unghästarna, som har lätt att tappa focus, hinderna låg precis vid ingången till banan från framhoppningen och mot utgången. Philadelphia gick direkt in i 120 klassen och var nolla , Blanca var lite för het och pigg och hade ett ner med fram och ett bak,men visade riktigt fina språng!

Eftermiddagen fortsatte vi att rida hemma och kunderna kom och provade några hästar engång till, två stycken passade riktigt bra, så vi hoppas att än en gång har vi lyckats hitta rätt häst till ryttaren :)

/ericadennis.jpg

Idag har vi haft både vår veterinär från England och våran hovslagare hemma, Eamon gick genom lite hästar och Fredrik skodde och diskuterade olika skoningar till olika hästar, det är inte bara ta av skon och sätta på en ny, utan man måste ju även titta på hästens exteriör och rörelse. Vi är väldigt glada att ha dessa två i vårt team!

/novafredrik.jpg

/anskujaconny.jpg

 

 

 

14 apr 2014