Kunder, Dagstorp, Värnamo..

Märks att våren börjar komma, (även om man kan inte tro det på vädret..) massa kunder som ringer och provar dom fina hästarna som vi har i stallet, det är alltid ett nöje att visa välridna och bra hästar för kunderna och försöka hitta en häst som passar just den kunden. 

 

Vi har hunnit tävla med, unghästarna gick på lördag i alltid så trevliga Dagstorp, men denna gången får banbyggnad faktiskt kritik, väldigt orytmiska och ologiska banor, både Satu och Sebbe red fel bana bana varsingång, det händer väldigt väldigt sällan. Hästarna hoppade ändå bra och visade mycket vilja, vi är tidigt ute med våra unghästar i år, alla 5 åringar har redan hoppat några stycken 120 klasser och 6 åringarna börjat komma igång med 130 klasser också och alla känns som att dom är på rätt väg. 

 

På söndag åkte vi hela vägen till Värnamo. Vilket trevligt ställe med fint underlag och mycket bättre banor än dagen innan! Fina Lady Bump debuterade 130 med en felfri runda, en riktigt lovande och fin häst som ger en grym känsla. 

Maggan ( Quite Easy - Magini ) fick komma ut efter Borås och få en enklare tävling, han hoppade fint och var placerad i 120 klassen, vi jobbar på med hans ridbarhet och lydnad som behövs när hinderna blir större, det är en häst som vill väldigt mycket och har mycket kvalite, trots det orutinerad för sin ålder.

Sebbe hade Elli ute, också efter Borås för att få en enklare runda i kroppen, hon hoppade väldigt fint och lugnt och blev 2a i 130 klassen. Henke hoppade också en dubbel nolla i 130 klassen med placering.  

Cassiopeia blir bättre och bättre och känns avspänd och fin, hon bjöd på fel hinder i 120 klassen och fick ett ner där, och 130 hoppade hon ännu bättre med jämna fina språng. 

Linda har skött allt som vanligt lika fint här hemma, snart får vi även ännu en förstärkning i vårt team, roligt med härliga människor runtomkring oss!! Tack för er :)

 

18 mar 2013