Köpenhamn CSIO 3*

Köpenhamn bjöd på fint väder efter onsdagens veterinär besiktning i ösregn, som hölls på stora gräsbanan..

Sebbe hade en bra helg med alla sina hästar, Elli var placerad i två klasser av tre , Conny hoppade fina rundor i 145 klasser med placering, Calandro 17 år var placerad i första GP kvalet på en 7. plats och hoppade 160 GP:n på söndag med ett enda nerslag! Fantastiskt roligt och se honom inne på banan och njuta av det han gör!! 

En orsak kanske är att Kalle är så på hugget att han får njuta också av sina dagar och gå på stora gräshagen med sin kompis Bumba och leva ett riktigt hästliv!

Stina var på hugget i sina klasser, men med lite hjälp av H. Godignon, som tom satt upp på Stina, för att kunna ge dom rätta tipsen, blev resultaten och ridbaheten bättre och bättre inne på banan! Nu ser vi framemot kommande träningstillfällen med honom!!

Argus gjorde sin svårklass debut och gjorde det kanon bra, fick ett trist nerslag på allra första hindret, efter det var han klockren och gjorde superfina språng!! Kul med ännu en svårklass häst i stallet som är utbildat från början hos oss, och jätte roligt för uppfödaren Maria!!

27 maj 2013