Unghäst hoppning

Idag på eftermiddag var vi och hoppade lite nya hästar hos Royne och Sofia på deras fina utebana, för dom flesta hästarna var detta första gången med oss-eller någonsin- så det var kul och se hur dom reagerar på ny miljö. 

Vi har (äntligen) en ny videokamera och då ett helt ny program,så på vissa filmer kom även musik på dom,men då slipper ni iaf höra vinden.. det blåser ju alltid i Skåne..! Med lite tid, så kommer vi och lära oss och använda även detta, hoppas vi..!

Här är en 4 årig hingst Comet da Carma, som är lillebror till Conny och Argus, den sista avkomman efter Maria Olssons fina Caramell! Detta är första gången han är och hoppar hemifrån, han är väldigt rädd om sig och ger en fin känsla över hinder, ska bli väldigt roligt att få utbilda denna lovande hästen! 

Med oss hade vi även Darthina, eller Dotty som hon kallas för. Hon har varit hos oss 2 veckor nu och samarbetet kommer att fortsätta även i fortsättningen! Hon är ett 6 årigt sto, som har haft ett föl och tävlade lite förra året. Hon hoppade 10-10 i 3 årstestet och har en väldigt spännande stam och är efter Carthino Z - Animo - Le Mexico och ägs av Jenny Marköö. Hon har väldigt bra kvaliter i sin hoppning, dock behövs mera styrka, ridbarhet och kondition, men med tiden kommer hon bli superbra tror vi!  

Även 4 åriga Kocain var med, han ska åka hem nu och få en liten välförtjänt paus, hela hästen har utvecklats mycket under tiden hos oss och han gör väldigt fina språng!

Åsa kom på plats med Carmens söta avkomma Vanilla, hon hoppade runt riktigt fint, kul och se hur lika mamman och dottern är! 

16 apr 2014