Happy New Year 2018

Ja, vad ska man säga - tiden har helt enkelt inte räckt att skriva här - kanske borde vi göra ny års löfte och bli bättre på detta! innocent En liten sammanfattning (igen) om vad som har hänt . 

Sebbe återhämtar sig sakta men säkert (?), Stina har blivit en rehabiliteringshäst och vandrat i skogarna med Sebbe i sadeln ett par gånger, mysigt samt att ridning är bra för hela kroppen - man måste focusera och balanssinnet stimuleras - tur att Stina är så klok och har tagit det väldigt lugnt med Sebbe!

/sebbestina.jpg Stina wondering "who is sitting on me"?

Vegas är sold och Castello har åkt iväg.

Tävla hann vi också ännu efter Elmia; i Helsingborg vann Callie en 130cm hoppning, Harry var riktigt fin och felfri i unghästarnas 130cm klass, Chili och Nellan gjorde bra rundor med 4 fel. Patricia red Bump första gången på tävling och gjorde det kanon bra 0+8 första dagen och en riktigt fin felfri runda andra dagen! Patu debyterade även på 140cm höjder med Carmen och fick 4 fel - jätte bra! Några filmer finns på våran youtube kanal, videokameran har så klart också gått sönder, men tur det finns så bra kameror i telefonerna nyförtiden ;)

Sen åkte vi till lerigt Lund och Satu tävlade även några av Sebbes hästar, Snubblan var fin med annorlunda än hemma och Satu behöver bara hitta alla knapparna så det blir bra, Dåren var super och dubbelnolla i 140cm klassen och slutade på en fin 3. plats, Harry fortsätter att skämma bort oss felfri på lördag i 130cm klassen samt felfri och placerad på söndag i sin första avd A klass! Comet hade ett ner varje dag,överhoppar sig fortfarande en hel del. Patu gjorde bra lärorika rundor med både Bump och Carmen. 

/harrymatteus.jpg Promising Harry & Matteus in Lund, IRL they were standing up..

Årets sista tävling gjorde vi i Åstorp och fy vad det regnade! På onsdag hoppade alla unghästarna Satu red felfritt! Bosse och Naisi i 1m klassen, Kalven och Champpis både i 110cm klassen samt 120cm klassen och Harry i 130cm - bra dag på jobbet med fina unghästar laughing Patu och CB debuterade i 130cm och fick med sig sista bommen, en riktigt bra och enkel runda lovar gott inför det nya året!

Vi åkte till Åstorp igen på lördag med lite äldre hästar, ingen rolig bana i 130cm, svårt att hitta rytmen och knepiga vägar. Comet, Harry och Callie fick alla 4 fel medans Snubblan var felfri och knep med sig sista placeringen. I 140cm var banan mycket roligare att rida, rätt så teknisk och hinderna kommer verkligen fort i det ridhuset - gäller att hålla tungan rätt i mun konstant, om man hamnar i orytm, nästan omöjligt att hitta tillbaka till "good flow". Både Dåren och Snubblan hoppade felfritt i grunden och gick vidare till winning rounden! Dåren hoppade felfritt även i omhoppningen och slutade på en tredje plats! Snubblan hade en snabb runda vilket resulterade att sista bommen föll, en sjätte plats med sig hem.

/doodoo.jpg He is so handsome CC Chandon!

Här i mellan någonstans har vi hunnit åka till Roynes ridhus flera gånger och hoppat hästar, 3 (imorgon fyra..) åringarna är alla inhoppade och ridna ut i skogen och njuter nu av välförtjänt vila. Eamon har varit på besök och kollat genom hästarna inför nästa år, Liina har vaccinerat och kollat tänder, vi har planerat inför nästa års tävlingar osv osv.

/tanderok.jpg Smile!

/bumpmatteusok.jpg Trott up at Eamons visit

/julbobok.jpg Christmas Bob

Nu kändes det så att vi bara måste uppdatera här innan nästa år (tongue-out) så ny årsafton är väl bättre än någon annan dag, vi ska ta det lugnt här hemma och gå tillbaka till stallet 23.30 och ge lite hö och kolla att alla små och stora stjärnorna hanterar fyrverkerierna bra! 

Vi önskar Er gott, framgångsrikt och friskt nytt år 2018!

Vi vill tacka även alla våra hästägare, uppfödare, team, groomar, vänner, hästarna och alla som är med och gör detta möjligt - Teamwork makes the dream work! 

31 dec 2017