Händelserik helg!

Sebbe började årets 2013 tävlingar med att åka till Åstorp både på lördag och söndag , medans Satu hade landslag träningarna för ponny i Finland från fredag till söndag.

På lördag debuterade alla fina nyblivna 5 åringar en 110 klass med bravour, dom var felfria! Zauberin, Graal och Quidams Supenova hoppade riktigt bra och dom kändes riktigt fräscha tyckte Sebbe. Även Bump och Lacrima hoppade felfritt i sina klasser. En bra öppning till säsongen!

På söndag var det Henke som var felfri och placerad i 130 klassen, lika som Jyri och Hemlis. 

Satu hade 7 grupper varje dag med lovande ryttare och fina ponnysar, kallt var det , -27 grader , men tur det finns uppvärmda ridhus i Ypäjä.. Roligt var också att träffa både Urano och Karisma, som såg väldigt nöjda och fina ut med sina nya ryttare. Nya ägarna var också väldigt glada för sina hästar, och tackade flera gånger för hästarna. Det värmer hjärtat!

En annan glädje ämne för helgen var att Beluga hade tävlingsdebuterat med sin nya ryttare S. Sweetnam i Wellington, Florida, och hoppat sig in på en andra plats i en 140 hoppning!Härligt att hon fortsätter leverera fina rundor!!

21 jan 2013