Glad Midsommar - Lund dag 1

Glad midsommar till Er alla!! Glöm inte att följa oss på Facebook eller Instagram, där brukar det hända lite mera än här på denna bloggen ;)

  Janika och Spartan samt Ansku med Clara

Vilket fall som helst firades midsommarafton i Lund på deras nationella tävlingar,med oss hade vi vår elev Petteri med sin häst Teuvo, som hoppade en fin dubbelnolla som första start för dagen! Unghästarna Dåre och M gjorde fina rundor i deras klass, Dåre gjorde sin sista start inför Falsterbo och det ser lovande ut! M hoppade en fin felfri runda och det känns att hon börjar komma in i vårt system nu! 

Nya hästarna Clara 7år och Aila 9 år har varit hos oss knappt två veckor och båda verkar väldigt lovande. Satu och Aila gjorde en felfri runda och Sebbe med stora Clara hade 4 fel. Båda hästarna ägs av Petteris hemmatränare Katja Juntunen.

 

Spartan till höger och Aila till vänster i väntan på ambulansen, det hände en tråkig olycka mitt i sista klassen och tävlingen var tvungen att avbrytas. Hoppas det gick bra med tjejen!!! 

Spartan hoppade även han fint med 4 fel, även Bump var felfri på hinder, men Sebbe håller på att hitta det optimala tävlingsbettet och styrningen funkade inte helt hundra mellan hinderna nummer ett och två, så det blev en volt och 4 tidsfel - men - Bump hoppar så fint, inte i i en enda bomm! 

Gurra var duktig med Satu och hoppade sig till en fjärde plats i klassen, utan att rida fort, hon är så snabb i sig själv den hästen!

 

Tillbaka hemma väntade ännu en del arbete, men vad gör det när vi får göra det som vi gillar mest! 

20 jun 2014