Gärds

Fortfarande varma dagar, vi har fått lägga om dagarna lite, för det går inte rida mitt på dagen i solen!

Sten hoppa Belgaren och gjorde det väldigt bra, felfritt i första klassen och två ner i andra, inte så konstigt att 4 åringarna var trötta i andra klassen - det var säkert 30 plusgrader..

 

Love hoppade med 4 fel i båda klasserna, vilken härlig häst han är!! Comet var lite hingstig igen och har svårt att focusera för tävlingsplatsen är väldigt öppen, mycket att titta på ;)

Fina Dotty hoppade felfritt med Satu i 110 klassen och debuterade 120cm med 4 fel, hon kommer att bli superfin med lite tid och erfahrenhet!

 

120 klassen hoppade Petteri med sin Teuvo med 4 fel, en bra runda och hästen hoppar bättre och Pete sitter mycket bättre i sadeln nu - kul och se att träningen ger resultat! :) 

Unghäst 120 hade både Blanca och Kosna 4 fel och Donna 8 fel, det var knappt några nollor i klasserna, ffa för 4 åringarna var banorna tuffa, inga markbommar och hinderna i nerförsbacke, inte direkt kanske som man vill utbilda unghästarna..

Därför valde Satu tex att stryka M , en fin häst som man inte vill skrämma. Clara och Duken hoppade båda med 4 fel i 130 klassen , Clara gjorde en fin runda, men råkade peta ner hinder nummer ett.

Spartan hoppade super i 140 och var den enda felfria i hela klassen och vann! Jätte roligt för Iwona, Per och Göran - Grattis!!  

28 jul 2014