Frosta

Då var det daxs för Frostas nationella tävlingar på fredag och söndag. På fredag fick Sten hoppa 4 åriga Bella och Blanca på deras första riktiga tävling, och båda två skötte sig riktigt bra, nu väntar några veckors semester på betet för dom två!

Satu red 5 åriga Tage i 120 klassen som var felfri lika som Zauberin med Sebbe i sadeln. Lång och varm dag i solen. 

Söndag hade vårt team hela 14 hästar med sig i tre olika 3 lastbilar. Om möjligt var det ännu varmare, 28° grader och stekande sol hela dagen. Hästarna skötte sig bra och gjorde fina rundor, Emy med Felicita vann 125 klassen och Kaie med Angelica var femte placerad! Även Cassis med Satu och Happy med Jyri fick med sig en rosett hem!

Underbara Gurra Hop var felfri i båda sina klasser 125 och 130. Tage och Zauberin hoppade båda riktigt bra med var sitt 4 fel. Henke fortsätter att samla rosetter och knep en 7. plats i 130 klassen. 

Meetinges huvudklass var en 140 hoppning, var vårt stall var väl framme i prislistan; Jyri med Elton tog en 3. placering, Chilli med Satu en 5. pris och Spartan med Sebbe en 6. plats!! 

Överlag blev det massa med fel i Frostas klasser, banorna var långa och själva banan gör säkert att hästarna överlag hoppar "dåligt" på den, den är väldigt kuperad, samt man rider i solen och sen i skuggor. Lite minus också att man var tvungen att rida med kavaj i den hettan, samt att prispengarna var riktigt dåliga. 

Vi skickar också en grattis hälsning till Miisa och Bardot som placerade sig på en fin 2. plats i Finland i en GP klass!!! Även Quite Magic har börjat med sin nya pilot med felfria rundor!!! Grattis !

22 jul 2013