Flyinge part 2

Måndag var en mellan dag på Flyinges ELIT tävlingar, på tisdag körde Sebbe, Ansku och 4 hästar ner igen. 7 åriga Spartan och Trollet fick gå en 140 klass och båda gjorde det bra, Spartan var felfri och Trollet hade sista hindret ner.

I 145 speed klassen fick Sebbe revansch, Elli vann och Qiva blev trea!! Jätte roligt för alla inblandade :) Tyvärr blev det inget filmat i den klassen, Ansku hade händerna fulla med att hinna byta hästar.

På onsdag åkte hela gänget ner igen för att hoppa en 135 klass, Satu blev trea med fantastiska 6 åriga Gurra och placerad med Trippel C!!

Chilli hade snabbaste tiden av alla, men fick med sig en bom i en riktigt tight sväng, likadant och samma bom föll även för Sebbe och Trollet.

Många har undrat varför vi inte red finalen i VW GP serien. Vi har inte kunnat delta i en enda deltävling var man skulle samla poäng eller vara bland dom 3 bästa för att få biljett till finalen, vi prioriterade landslagsuppdrag utomlands istället och missade den fantastiska tävlingen i år igen. Förhoppningsvis kan vi vara med i matchen nästa år :) 

 

14 nov 2013