Falsterbo

För våran del började Falsterbo redan första helgen med dom kvalen till internationella klasserna och Sebbe hade 7 års semifinalerna.

Både Stina och Kalle inledde fantastiskt, Sebbe var 1. och Satu 2. i den första 150cm klassen. Kunde inte börja bättre! Sebbes båda 7 åringar, Trollet och Spartan, hoppade även dom felfritt i första semifinal klassen, en bra dag på jobbet!

 

Söndag morgon var det dax att hoppa andra kvalet till CSIO 5* klasserna på stora gräsbanan, både Kalle och Stina fick med sig en bom, men resultaten räckte ändå till en 3. och 4. plats. Detta betydde då att Sebbe kvalade till dom internationella klasserna, men inte Satu. 

Troller var återigen nolla i andra kvalet och med till finalen!! Spartan hoppade riktigt bra med 4 fel som resultat. 

Måndag morgon var det 5 års klassen var Zauberin med Sebbe i sadeln fick med sig sista hindret efter en kanon runda. Även Tage hoppade bra med 4 fel. 

Bland 6 åringarna var Sebbe nolla med Hatten, likasom Satu med härliga Gurra. Bump hoppade riktigt bra och touchade ner sista hindret. 

På tisdagen fick Zauberin återigen 4 fel efter en lika fin runda som igår och Tage var trött. 

Satus alla 3 6 åringar hade var sitt 4 fel, Bump igen på sista hindret.. Vi är dock väldigt nöjda med alla dessa unghästarna, som vi har äran att få utbilda och matcha mot högre höjder! 

På torsdagen började dom stora klasserna och Sebbe hade fina rundor med Kalle i 150 klasserna och Qiva hoppade derbyt samt var trea i ride&drive klassen. Trollet hade en fantastik runda i 7 års finalen, med ett tidsfel.

Nu ser teamet framemot Nations Cup i Bratislava och sen senare EM i Danmark. 

14 jul 2013