Det var inte igår!

Det blir aldrig riktigt som man tänker - iaf med updateringar här på hemsidan.. Ni som känner för att följa oss mera än det händer här, ta en titt på Instagram, där uppdaterar vi oftare än här iallafall cool

Mycket har hänt sen sist, bla har Chili hittat ett nytt perfekt hem i Finland, och våra gamla hästar fortsätter att visa framfötter på tävlingsbanorna, Darthina, Graal och Chikadee bland annat gör riktigt fina resultat! Många nya föl har kommit till världen, som vi ser framemot att lära känna i framtiden. Tävlingstoppet pga Coronan kom, vi han starta på några tävlingar innan det och nu har tävlingarna kommit igång igen, Pontus, som gjorde praktiken hos oss från beridare programmet fortsätter att jobba med oss och har gjort fina resultat med hästarna - Satu fick en djup muskelbristning i låret och kunde inte rida på 4 veckor - så Pontus har startat unghästarna med fina rundor! Även Sebbe han vara skadad nu under våren, första hästen i Kungsbacka var lite busig och ledbanden gick av i höger foten, nu är han dock tillbaka i sadeln och ska tävla Gurra och Love nästa vecka.

/haka.jpg Haka, amazing 3 yo!

Vi har även ridit in två fina tre åringar; Haka de Hus Z (Heartbreaker - Bamako de Muze - Nabab de Reve) samt Kool Kanhan (Kannan - Cardento) , båda två visar stor talang i löshoppningen, ska bli spännande i framtiden med dessa två!

/kanonen.jpg Kanonen, an other baby star!

Andra nyare hästar i stallet är 4 åriga Selma (Bellheim - Chairman la Silla), en stor unghäst med mycket kvalite i kroppen, hon har varit med på dom olika ställen vi har hoppat på nu under coronan och skött sig exemplariskt med Pontus i sadeln, nästa vecka ska hon tävlingsdebutera på riktigt!

/selma.jpg She is so scopy - Selma!

/dinapontus.jpg Dina, looking forward with this mare!

En annan ny bekantskap är 5 åriga Krodine (Chaman - Cardento - Nimmendor) som har behövt tid att växa i sin kropp, men visar nu riktigt fina språng under ryttare - en riktig "Satuhäst" ser hon ut att vara! Pontus fortsätta lite till med henne, tills Satu är helt 100% frisk i benet. 

Pontus "egna" häst, 5 åriga Jackpot, som kom med honom från Flyinge har utvecklats helt enormt och hoppat felfritt 120cm både innan och efter coronan! Så roligt att se deras utveckling ihop! 

Annars mår alla hästar (och även ryttarna) bra och dom har varit igång hela tiden under denna konstiga våren. Vi har även flertal hästar till salu just nu - hör av er och berätta vad ni söker, så kan vi se om vi har något att erbjuda just er!

/cometpontus.jpg Comet 

/bossepontus.jpg Bosse

Avslutar denna gången med två fina bilder tagna på Magic Park Stables av PhilippaR fotography, där organiserades två träningstävlingar med speaker och musik under corona pausen - väldigt bra initiativ!

 

4 jul 2020