Calandro gillar att tävla i Helsingborg!

Sebbe och Katja Kuistilas Calandro hade en fantastisk helg på Helsingborgs fina anlägning. På lördag vann dom huvudklassen som var en tidshoppning över 140 hinder med 50 starter. Sebbe red inte för vinsten , han ville bara ha en bra runda innan söndagens "mini" GP , men Kalle har stor galopp och vann med nästan en sekund. 

Söndagens 145 hoppning var bedömning A1:A och 6 ekipage lyckades rida felfritt i grunden på Maria Alfredssons bana som var väl anpassad till startfältet. Som fjärde ut i omhoppningen galoperade Sebbe och Kalle till vinsten , Maria Gretzer hade gjort en mycket fin runda innan med Fineman, men Sebbe och Kalle var klart snabbare. Denna klassen var även "förkval" till nästa helgens stora GP, vart dom samtliga placerade är direkt kvalade. 

Kalles omhoppningsrunda hittar ni på våran youtube kanal !

Sebbe hade en bra helg med dom andra hästarna också, stora busiga Henke imponerade och var placerad i både 125 och 130 , Angelika var felfri och placerad i 130 och Spartan gjorde två mycket fina rundor. 

Satu och Susanne Persson Chill Out var som vanligt snabba och hoppade sig till en fin 2.a plats i 130 klassen.

Helsingborg har jätte fina tävlingar , två stora ridhus med bra underlag, väldigt trevliga funktionärer och allt rullar på smidigt trots många starter, samt att som vanligt bygger Maria Alfredsson bra banor med trevligt hindermaterial. 

 

                           

29 okt 2012