Björbäck

Nu har det gått jätte länge sen senaste uppdateringen igen! Helgen innan Falsterbo tävlade vi från fredag till söndag i ett regnigt Björbäck, så blöt var det faktiskt att alla hästarna hoppade inte ens. Synd för det är en riktigt trevlig tävlingsplats och bana i normal väder samt bra banbyggnad. Gräset höll ändå helt ok, värre var det med framhoppningen.

Kalven gjorde en 120cm klass, hoppade felfritt även om hon spände sig på grund av blöta underlaget. Harry hoppade en 120cm klass och hans första 125cm klass och hade ett ner i båda samt ett tidsfel, känslan är riktigt bra med honom! Vegas var med bara på fredag och hade ett ner i 120cm klassen, han börjar hitta sin kropp bättre och bättre och sprången blir finare och finare! Botswana hoppade en 130cm klass, var dubbelnolla och placerade sig på en 5. plats! Comet hoppade två 130cm klasser med 0+4 samt 4 fel som resultat. Elvis hade 2 tidsfel i 120cm klassen och 4 fel i 130cm klassen - perfekt preparering inför Falsterbo ;) 

Snabba Chilli var fyra i en 125cm klass och hoppade även en bra runda i 130cm klassen med 0+8 som resultat - även hon reagerade på underlaget och kom inte upp från backen som hon brukar - bra jobbat ändå! Nellan hade ettan ner i 130cm klassen och där efter hoppade hon riktigt fint. Love slog till med en vinst i 135cm klassen som reds mot klockan - han var inte den snabbaste men var den ENDA felfria runt banan! Riktigt roligt för hela teamet! Det blev inga filmer från denna tävlingen, kameran hade nog inte pallat regnet.

Samma helg hoppade våra gamla hästar väl både i Nordiska Mästerskap och i Finland, bla Tiiu och Spartan blev individuelt fjärde efter bara felfria rundor och Patricia vann med Carmen en klass i Finland! Grattis alla! 

/chanelbjorback.jpg Chanel flying over fences in Björbäck! foto: Jonsvingsphoto

16 jul 2017