Äntligen uppdatering..

 

 

Har varit mycket efter WEG i Normandie, och ingen tid direkt att uppdatera nyheterna - dock finns det uppdateringar på vår Facebook sida och instagram, så glöm inte att följa med där!

Lite kort om WEG , Satu och Stina hoppade fint i första klassen, felfritt! Andra klassen kom några nerslag , alla på dom stora oxrarna, så nu är planen att bygga upp Stina ännu mera under vintern och utveckla hennes galopp. Men vilken liten kämpe till häst hon är!! Och vilken upplevelse att få äran att rida inne med dom stora stjärnorna! Mycket lärorik resa! 

 

Nästan direkt efter Caen åkte vi till Skyrups ELIT tävlingar, hästarna hoppade bra, bla. var fina Lady Bump felfri och placerad , Zauberin hoppade med en tidsfel som också räckte till placering och Trollet avslutade helgen med att hoppa felfritt i 150cm GP:n och slutade på en 6. plats efter 4fel i omhoppningen. 

 

Helgen därpå tävlade Sebbe i Arezzo, Italien, med Qiva och Trollet. Qiva placerade sig i 2 av 3 klasserna och trivdes bra i värmen! Trollet började med att bli placerad i första GP kvalet,som också var en ranking klass! 

I nations cupen slutade Finland på en 6. plats efter två rundor! I laget red Kaarlo, Sebbe, Juuli och Henri - Grattis!! 

Trollet avslutade helgen med att hoppa sitt livs första 160cm GP, och gjorde det kanon fint, 4fel och Sebbe var super nöjd!! 

 

 

Samtidigt som Sebbe var i Italien hoppade Satu med 4 åringarna i Flyinge. Alla dom 5 stycken (Love,Comet,Botswana,Amy och Nellan) hoppade riktigt fint båda dagarna och även om det inte blev final biljetter i år, så tror vi mycket på alla dessa unghästarna! Love hamnade precis första utanför, på en 11 plats.

 

 

 

En helg ledigt (!) och sen börjar Breeders i Flyinge. Dock är planen att åka och hoppa med Breeders hästarna till Royne och Sofia. 

Förhoppningsvis kommer en bättre uppdate från Breeders ;) 

 

24 sep 2014